Безкоштовні Оголошення

Європейський університет запрошує до вступу на факультет інформаційних систем та технологій!

Додати в обране
5000

25 січня в онлайн День відкритих дверей Європейського університету ви дізнаєтеся про нові спеціальності університету та матимете можливість отримати знижку 20%!

Реєструйтеся на https://e-u.com.ua

 

В Європейському університеті  застосовується комплексний гнучкий підхід до вивчення ІТ. Під час навчального процесу ви отримаєте: широкий спектр знань, вмінь, навичок;   гнучкість у  виборі навчальних дисциплін; стажування в міжнародних ІТ компаніях; можливість створювати креативні інноваційні проекти; поєднувати навчання і роботу за фахом.

 

Ми - великі прихильники креативних форм навчання та навчання на практиці. Саме тому наші лекції та практикуми проходять не лише в аудиторіях, а й в Стартап клубі Європейського університету, креативній лабораторії Fab-Lab, в компаніях – партнерах факультету. Їх мета -  придбання реальних навичок в області інформаційних технологій в реальних умовах і вилучення максимальної користі з практичного досвіду реалізації ІТ проектів.

 

Ми охоплюємо всі основні галузі ІТ - комп'ютерне програмне забезпечення, інформаційні системи, мобільні і хмарні обчислення, штучний інтелект, системи даних і безпеку, управління інформацією та знаннями.  Паралельно з вивченням дисциплін із області ІТ ви можете вивчати дисципліни інших галузей, які вам подобаються: електронне урядування та електронна комерція, цифрова економіка, менеджмент комунікацій, дизайн мислення, моделювання навколишнього середовища тощо.  З нами це можливо!

 

 Завітайте на онлайн День відкритих дверей 25 січня - та отримайте знижку 20%!

Реєструйтеся на https://e-u.com.ua

 

З усіх питань телефонуйте до call-центру Європейського університету на (044) 334-5304, (050) 356-0245 або до приймальної комісії (050) 442-55 52.

photo2023-01-1316-02-13
Україна
Київ
бульвар Академіка Вернадського, 16 В

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Приймальна комісія
vstup@e-u.edu.ua
0503560245
Находится в: БІЗНЕС, ПОСЛУГИ
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 115