Безкоштовні Оголошення

Сон на вуликах. Сон на ульях. Мед на заказ, доставка в Киев

Додати в обране
200

Бджоли здатні не лише виготовляти харчові продукти, але й можуть лікувати від багатьох хвороб, то ми до ваших послуг.

Вуликотерапія базується на близькому контакті людини з бджолиною сім'єю. Через дрібну сіточку з бджолиного житла виходить чисте і цілюще повітря, наповнене мікрочасточками пилку, нектару, прополісу, воску та меду, створюючи в будиночку свій незвичайний мікроклімат.

Доведено, що повітря навколо бджолиної сім'ї майже стерильне, так як продукти бджільництва мають сильну антимікробну дію. Воно відмінно підходить для інгаляції. За десять хвилин його дії на бронхи і легені людини гине більшість мікробів.

Також замовляйте мед квітковий, липовий мед, гречаний мед, одуванчіковий мед, соняшниковий мед, різнотравний мед
Если вы до этого дня не знали, что пчелы способны не только производить продукты питания, но и могут лечить от многих болезней, то мы к вашим услугам.

Пчелиная терапия базируется на близком контакте человека с пчелиной семьей. Через мелкую сеточку из пчелиного жилья выходит чистый и целебный воздух, наполненный микрочастицами пыли, нектара, прополиса, воска и меда, создавая в домике свой необычный микроклимат.

Также заказывайте мёд цветочный, липовый мёд, гречишный мёд, одуванчиковый мёд, подсолнечный мёд, разнотравный мёд и др - facebook.com/sonnaulyah/

Спробувати неймовірно цілющу терапію можна вже зараз, варто лише зателефонувати за номером

01
02
Україна
Киев

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Галина
0980519604@ukr.net
0980519604
Находится в: Здоров'я інше
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 668