Безкоштовні Оголошення

промислова підлога для гаража, складу, офісу, магазину, сто,

Додати в обране

Полімерні підлоги створюються за сучасними технологіями на основі синтетичних матеріалів, здатних надати поверхні особливі властивості. Вони широко використовуються в цехах харчових виробництв, лабораторіях, приміщеннях фармацевтичної промисловості, нафтопереробної, в складських комплексах, медичних і освітніх устано

Для виготовлення полімерних покриттів частіше застосовуються склади на основі поліуретанових, метилметакрилаті смол або епоксидних. Кожен з цих складів має специфічними характеристиками і рекомендується для певних умов.

  • Поліуретанові підлоги особливо придатні до експлуатації в приміщеннях з інтенсивними вібраціонними навантаженнями. Вони здатні також витримати дію абразивів на поверхню.
  • Епоксидні підлоги чудово підійдуть для цехів з ударними і механічними навантаженнями, підвищеною вологістю і застосуванням хімічних складів. Паропроникні епоксидні підлоги можна укладати по вологому бетонною основою.
  • Метилметакрилаті підлоги відрізняються особливою швидкістю виготовлення, отвердінню і початку експлуатації. Їх можна створювати навіть при негативних значеннях температури. При цьому вони відрізняються підвищеною міцністю і стійкістю до більшості пошкоджуючих факторів.

Переваги полімерних підлог

Полімерні підлоги володіють цілим рядом позитивних якостей, Які змушують все частіше звертатися за їх пристроєм:

  • монолітність. Безшовні підлоги абсолютно герметичні, тому не створюють умов для скупчення вологи, зручний при збиранні.
  • беспильность. Полімерна плівка на поверхні підлоги запобігає запилювання бетонної основи.
  • зносостійкості. Підлоги здатні протистояти стиранню, яке виникає під дією абразивних складів.
  • Хімічна нейтральність. Полімерні покриття не виділяють шкідливих речовин, не вступають в реакції з більшістю хімічно активних компонентів.
  • Протидія ковзання. Особлива обробка поверхні, в результаті якої створюється фактурне покриття, не дозволяє ковзати і запобігає ймовірність травм.
  • Пожежна безпека. Склади, з яких виробляється покриття, відносяться до категорії самозатухающих або негорючих. При ударі металевим предмета в полімерний підлогу не виникає іскра. Такі якості особливо цінуються на нафтопереробному виробництві.
  • декоративність. Полімерний склад може бути забарвлена в будь-який колір, і набувати рельєф внаслідок введення фактурних елементів.

Полімерні підлоги при грамотному їх пристрої здатні прослужить досить довго, від 7 до 20 років. Важливим чинником довговічності покриття і збереження всіх властивостей в повному обсязі є дотримання всіх технологічних прийомів при його монтажі.

 

img20191120200914
img20191207215113
Україна
Львів
Зелена

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Володимир
sv-servis2020@ukr.net
0931387311
Находится в: Будівництво
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 545