Безкоштовні Оголошення

Закупівля послуг на створення анімованих відео

Додати в обране

Міжнародна організація права розвитку (ІДЛО) радо запрошує Вашу компанію/організацію подати Заявку на участь у тендері щодо послуг на створення анімованих відео для онлайн навчального курсу з питань конкуренції та державної допомоги. 

Хочемо звернути Вашу увагу, що необхідну інформацію та всі необхідні матеріали щодо  умов подання Зявки на участь у тендері N_UA_2021_002, що доступні англійською та українською, Ви можете отримати за наступним лінком:  

Ukraine - Video Production Services ITB N_UA_2021_002 | IDLO - International Development Law Organization

Заявки необхідно надіслати на таку захищену електронну адресу: tenders@idlo.int не пізніше 28 жовтня  2021 року, 15:00 за місцевим часом у Римі, Італія, зазначивши у темі листа « Bid/Proposal for ITB N_UA_2021_002». 

Учасникам тендеру, які звертаються з проханням надати роз’яснення щодо положень, викладених у цьому Запрошенні до участі в тендері, слід подати своє звернення у письмовій формі та надіслати його на електронну адресу tenders@idlo.int не пізніше ніж за 72 години до кінцевого терміну подання тендерних заявок. Просимо чітко дотримуватися інструкцій щодо подання тендерних заявок. Тендерні заявки, отримані після дати закриття тендеру чи подані до будь-якого іншого ресурсу ІДЛО, розглянуто не буде. 

Поданням тендерної заявки у відповідь на цю інформацію учасники тендеру підтверджують прийняття Загальних умов та положень IDLO, що також доступні за зазначеним посиланням вище.  

 

Україна
Київ

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

ukr-tenders@idlo.int
Находится в: Інші послуги
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 769