Безкоштовні Оголошення

Продаж стретч плівки та гафрокартону

Додати в обране
100

Ключові характеристики стретч плівки для ручного пакування:

Робоче розтягування – до 200%. Запаковані предмети фіксуються надійно, стретчевий матеріал повторює форму предмета, відсутній ризик пошкодження;

Герметичність: захищає від потрапляння вологи, пилу, атмосферних опадів. Може застосовуватись для пакування жирних продуктів;

Легкість: не обтяжує вагу упакованого предмета. Тим самим не впливає на вартість доставки, не ускладнює відвантаження;

Клейкість матеріалу: не розмотується самостійно, забезпечуючи герметичність товару тривалий час;

Запобігає утворенню конденсату та стійка до механічного впливу.

 

Ціна за шт з урахування ПДВ від 100.20 грн до 288.96 грн  білого кольору та від 110.22 грн за шт до 317.86 грн чорного кольору.

 

Машинний стретч – пакувальний матеріал, що ефективно запобігає проколам і продавлюванням. Низька щільність поліетилену забезпечує чотириразову (і більше) розтяжність плівки з відповідним посиленням стягуючого зусилля та зменшенням пакувальних витрат.

Застосовують стретч машинну плівку, використовуючи палетайзери, методом ротаційної обмотки для одиничної фіксації на піддонах/паллетах товарів/устаткування.

Важлива особливість стретч плівки для машинного пакування – здатність надійно захищати різноманітну продукцію від пошкоджень, бруду та пилу, а також можливість краще контролювати стан вантажу завдяки його прозорості.

 

Ціна за шт з урахуванням ПДВ  1396.80грн

 

Гофрокартон – універсальний пакувальний матеріал, який використовується в промисловості, бізнесі та на виробництвах. Його ж застосовують у вантажоперевезеннях, на складах, в будівництві і для широкого спектра інших завдань. Це один з найпоширеніших і найбільш практичних матеріалів.

 

Завдяки своїм унікальним властивостям гофрокартон активно використовується для виготовлення різної тари для різноманітних товарів. Здатності протистояти ударним навантаженням, яку забезпечує структура матеріалу (поєднання гофрованого і звичайного шарів), можна не переживати про збереження упакованої в нього продукції. Різні види цього матеріалу використовуються для виготовлення упаковок для косметики, продуктів, техніки і навіть ящиків для поштових відправлень.

До основних переваг цього пакувального матеріалу відносять:

низька вартість;

надійний захист продукції;

можливість виготовлення практично будь-яких конструкцій;

можливість нанесення будь-якого зображення і різного оформлення;

здатність до трансформації та мала вага.

Ціна з урахуванням ПДВ 1200 грн .

 

З більш детальною інформацією можна ознайомитися на нашому сайті  або за  номером  телефону.

1
3
Україна
Бровари
бул-р Незалежності 31, оф 406, 401

Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Палетний Двір
office@palletdvor.com.ua
+380673910168
Зареєструйтесь, щоб додати рецензію
Comments powered by Disqus 34